Är du vår nya medarbetare?

Liberalerna i Region Västernorrland söker ny medarbetare

Torsdag 18 juni 2020

Liberalerna i Region Västernorrland söker nu ny politisk sekreterare. Arbetet som politisk sekreterare består i att stödja partiet och dess förtroendevalda i både det dagliga politiska arbetet och det långsiktiga strategiska arbetet inför nästa val.

Arbetsbeskrivning

Som politisk sekreterare är du ett viktigt stöd och rådgivare åt de förtroendevalda. Du tar fram underlag och bevakar debatten och utvecklingen primärt inom hälso- och sjukvårdsområdet. Du ansvarar också för beredning av politiska underlag tillsammans med politiska sekreterare för övriga partier i den styrande majoriteten i Region Västernorrland. Du kommer även att arbeta med omvärlds- och mediabevakning, ta fram och skriva underlag samt bistå i utformning och genomförande av kampanjer, såväl digitala som fysiska.

Eftersom politik bedrivs under dygnets alla timmar, och du kommer att arbeta med fritidspolitiker, kan en del av din arbetstid vara både kväll och helg.  

Kvalifikationer

– Du delar våra liberala värderingar,

– är kommunikativ, duktig på att sammanfatta och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

– har god IT-vana och kunskaper om marknadsföring i sociala medier.

– är strategisk, resultatinriktad och analytisk.

– är noggrann, har god organisatorisk förmåga samt har lätt för att prioritera.

– har lätt för att sätta dig in i nya frågor, kan arbeta under stundtals högt tempo och vid behov leverera inom snäva tidsramar.

– är samarbetsinriktad, självständig samt tar egna initiativ.

Relevant utbildning och erfarenhet från politiskt arbete eller ideella organisationer är meriterande. Har du tidigare jobbat med Adobe program så som InDesign eller Premiere är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Omfattning

Tjänsten är på 50% och omfattas av regionens anställningsvillkor för politiska sekreterare. Tjänsten sträcker sig fram till mandatperiodens slut 2022. Möjlighet till förlängning kan bli aktuellt.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, referenser och CV. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Fokusera gärna i ditt brev på vad du kan bidra med kopplat till det vi söker i annonsen.

Ansökan skickas till: sarah.karlsson@liberalerna.se, senast 16 augusti 2020. Frågor besvaras av Sarah Karlsson, gruppledare, tel. 070-5584339 eller e-post enligt ovan.

error