Timrå

Välkommen till Liberalerna i Timrå!

Här hittar du information om Liberalernas representanter och verksamhet i Timrå. Hittar du inte det du söker så tveka inte att kontakta oss via e-post: megan.sandberg@liberalerna.se 

 

Bli Medlem i Liberalerna: klicka på denna länk: www.https://medlem.liberalerna.se/

 

Den Liberala tanken behövs mer än någonsin i samhället.

Lib_blaklint_2%2Blogo_a_16-9

Välkommen till Liberalframtid.nu/ Timrå

Välkommen till Liberalerna TImrå,  vi är en liten förening men med många villiga medarbetare så lyckas vi bra att få ihop ett politiskt budskap som vi hoppas går hem hos väljarna.

Du som är intresserad av politik och känner för Liberala värderingar är varmt välkommen till oss  DU väljer själv om du vill vara aktiv eller passiv medlem. Vi finns på Facebook.com/ liberalerna.timra   eller skicka ett mail till megan.sandberg@liberalerna.se 

Tar du steget så lovar vi att ta väl hand om dig i föreningen. I dagens samhälle behövs Liberala värderingar mer än någonsin, vi har ett samhälle där det finns krafter som vill bryta upp den svenska modellen och visst kan och ska man ha åsikter om hur politiken fungerar det är ju det som är politik men man får aldrig glömma alla människors lika värde.  Grunden i den svenska modellen, vi i Timrå Liberalerna brinner för skolan, äldrevården och utvecklingen av samhällstjänster.  Det finns många delar som bör förnyas, utvecklas och kanske utföras på andra sätt , det är också politik.

Den senaste skattehöjningen var vi i Liberalerna helt emot men tyvärr vann sittande styre med 1 röst. 

Vi har i många år drivit frågan om att bygga ett Trygghetsboende i kommunen utan att få gehör för detta, trots att vi vet att de närmaste åren kommer antal 75-80 åringar vara betydligt fler än idag.

Nu är frågan  lite mer intressant. Kommunen planerar att bygga ett äldrecenter och än är det lite oklart vad som skall ingå,  för oss Liberaler är det givet att man skall planera för ett Trygghetsboende i samma område. VI håller tummarna.

Kollektivtrafiken är under omvandling och vår förhoppning är att den blir mer anpassad till dagens behov, det skall vara enkelt att ta bussen.

Du som vill veta lite mer och känner för att ta ett telefonsamtal  är välkommen att ringa vår ordförande Megan Sandberg 070-578 00 00

Liberalernas styrelsen 2020-2021 

Vilka är vi i Liberalerna Timrå?  Vid årsmötet 2020 valdes följande personer till styrelsen:

 • Megan Sandberg  är Ordförande,  ledamot i socialnämnden och dess arbetsutskott samt i kommunfullmäktige
 • Arne Perming är vice ordförande och sekreterare, ersättare i kultur o tekniknämnden 
 •  Gudrun Molander, är föreningens kassör, ersättare i socialnämnden
 • Gun Stefansson, styrelseledamot och är ledamot i kommunstyrelsen
 •  Peter Granåsen, styrelseledamot  och  ledamot i kultur o tekniknämnden
 • Per Fredheim, styrelseledamot
 •  Mathias Lindwe, styrelseledamot
 • Agneta Johansson, ersättare i styrelsen
 • Bengt Molander, ersättare i styrelsen och ersättare i barn och utbildningsnämnden
 •  ——————————————————-
 • Björn Hellquist, ledamot i kommunstyrelsen, 2:e vice ordförande i kommunfullmäktige