Nya möjligheter

Marcus Bohlin skriver i ST idag om fri rörlighet för människor och hotet om social turism som målades upp i slutet av 90-talet. Fri rörlighet gör att människor själva kan skapa sig bättre liv där de ser möjlighet till det istället för att sitta fast bakom gränser men vi måste slåss för ett EU där hoppfulla, kreativa och modiga människor inte blir lurade och vi måste börja här i Sverige.

Här är vi folkpartister tydliga. För oss liberaler är de främsta målen med samarbetet inom den europeiska unionen fred, frihet och frihandel. Samtidigt ser vi många områden där EU kan och bör reformeras för att bli ännu bättre. Som världens största ekonomi och union av demokratiska stater har EU en unik möjlighet att påverka utvecklingen i omvärlden. Läs mer om Folkpartiets syn på EU här.

error